Δυναμικό «παρών» αγροτών από την Αιγιάλεια στο αυριανό πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

0
31

Με λεωφορεία θα μεταβούν στην Αθήνα οι αγρότες της Αχαΐας, μεταξύ αυτών και δεκάδες Αιγιαλείς, προκειμένου να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» που βρίσκεται καθημερινά στο μπλόκο του Σελινούντα προχωρώντας σε συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Μετά τα μέτρα «ψίχουλα» που εξήγγειλε η κυβέρνηση, που ακόμα και αυτά δόθηκαν κάτω από τη μεγάλη αγωνιστική πίεση των μπλόκων, η μαχόμενη αγροτιά από όλη τη χώρα διοργανώνει μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στην Αθήνα. Την ώρα που «ξύνουν» άδεια βαρέλια για τους αγρότες δίνονται γεμάτα βαρέλια αφορολόγητου πετρελαίου σε μια σειρά κλάδους όπως οι εφοπλιστές. Την ώρα που οι δημοσιονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να δώσουν τίποτα για την επιβίωση των αγροτών δίνονται δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς και για την στήριξη πολέμων. Ο Αγροτικός Σύλλογος Μπακόπουλος Ντρίνιας, μετά από το πολυήμερο μπλόκο και δράσεις, καλεί όλους τους συναδέλφους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.
Συνεχίζουμε τον αγώνα διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στη γη μας και να ζήσουμε τις οικογένειές μας με αξιοπρέπεια.
Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά καθημερινά στις 6μ.μ. στο μπλόκο του Σελινούντα και την Τρίτη αναχωρούμε με δωρεάν λεωφορεία για την Αθήνα. Ώρα αναχώρησης 12:30 από το μπλόκο.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6989 145016 και 6978 884508».
Αντίστοιχα, με λεωφορεία θα μετακινηθούν στην Αθήνα αγρότες από τον Ερύμανθο και τη Δυτική Αχαΐα.