Με επιτυχία το σεμινάριο «Ασφαλής χρήση αλυσοπρίονου» από τη «Husqvarna Παπαθανασίου» / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

0
112

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μεγάρης» μία αξιόλογη πρωτοβουλία της επιχείρησης «Husqvarna Παπαθανασίου» και συγκεκριμένα το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ασφαλής χρήση αλυσοπρίονου» που συνδιοργάνωσε με το Δήμο Αιγιάλειας και την ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας.

Έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας «Husqvarna» έδειξαν στους παρευρισκόμενους τα σωστά μέτρα ασφαλείας και συντήρησης των αλυσοπρίονων καθώς και τα νέα μοντέλα της γκάμας αλυσοπρίονων.

Το «παρών» έδωσαν, εκτός από τους πολίτες που ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, προσωπικό του Δήμου Αιγιαλείας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Φιλιππάτος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος και μέλη της εθελοντικής ομάδας «Αχαιός».

Εκτός από το σεμινάριο ασφαλούς χρήσης των εργαλείων οι παρευρισκόμενοι είχαν το χρόνο να δουν από μέλη της ομάδας της ΕΠΟΜΕΑ πώς να αντιμετωπίσουν μια αιμορραγία από ενδεχόμενο τραυματισμό από την χρήση αλυσοπρίονων.

Το σεμινάριο έκλεισε με μια πολύ ωραία έκπληξη, καθώς η εταιρεία «Husqvarna» προχώρησε σε μια δωρεά ενός αλυσοπρίονου προς την ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας, το ΔΣ της οποίας ευχαριστεί δημοσίως την οικογένεια Παπαθανασίου για τη συγκεκριμένη κίνηση