Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Αθανάσιος Καρφής» / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0
27

Παρουσία αρκετού κόσμου και με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του πρώην προέδρου της τοπικής Δόξας, Αθανασίου Καρφή.

Στη διάρκεια των απονομών και σε κλίμα συγκίνησης, η Ματούλα Καρφή, σύζυγος του αείμνηστου προέδρου, παρέλαβε την πλακέτα από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε όλους, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, σε γνωστούς και αγνώστους που αρκετοί έχουν έρθει από μακριά. Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μας αυτή η όμορφη εκδήλωση και ευχαριστώ που τον θυμόσαστε μετά από τόσα χρόνια».

Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕ Καλαβρύτων με γκολ του Γιάννη Μενύχτα επικράτησε 1-0 στον τελικό της Δόξας Ελαιώνα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, ενώ συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της ΠΑΛΕΜΟΤ και της Αστυνομίας, που είχαν γνωρίσει την ήττα στα πρώτα παιχνίδια από Καλάβρυτα και Δόξα αντίστοιχα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Αργυροπούλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Ελαιώνα, ο Μάνθος Σπετσαρίας την κάλυψε φωτογραφικά ενώ γιατρός των αγώνων ήταν ο Φάνης Καφούσιας.