Τρελή Ολυμπιάδα 2024: Μία όμορφη και… γεμάτη ζωντάνια και χρώματα εκδήλωση!

0
41

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αιγιαλείας, το Δήμο Αιγιαλείας και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την «Τρελή Ολυμπιάδα 2024», μία εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό.

Φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο Καμαρών -λόγω της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου- το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Ήταν μία όμορφη και «γεμάτη» ζωντάνια και χρώματα εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και αποτελεί «σήμα κατατεθέν» του καλοκαιριού για την Αιγιάλεια. Ήταν το φετινό ραντεβού των μαθητών της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης από 21 σχολεία του Δήμου Αιγιαλείας σε μια σειρά αθλοπαιδιών (τρέξιμο, μπαλάκι, σκάμμα, διελκυστίνδα κ.ά.), το οποίο περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τα παιδιά από το περυσινό καλοκαίρι.

Τα σχολεία παρέλασαν μπροστά στους θεατές με πολυάριθμες ομάδες και στη συνέχεια άρχισαν τα αγωνίσματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το βράδυ, με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διακρίνονται για τη φυσική τους κατάσταση, το κέφι και τη χαρά τους!